avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Etape infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Etape infiintare PFA

ce documente, etape trebuie parcurse pentru infiintare pfa. Locuiesc in bucuresti sectorul 1
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 09:53, 16 Aprilie 2014
1. daca locuiti la bloc avizul vecinilor (sus jos stanga drapta) plus stampila asociatiei
2. Dosarul:
[ link extern ]
3. Mergeti cu actele la onrc. Acolo este si asistenta daca doriti ( costa )
4. Ridicati actele
Stiu ca in scris este usor dar daca sunteti atent la completare, faceti doar 2 drumuri la onrc.
Se depune si on line dac aaveti semnatura electronica ( [ link extern ] )
Dupa ce iese - un drum la anaf pt D 220, D 600(daca este cazul) si inregistrare registre in 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere electronic declaratii 100.300.301.710 anamariacelik anamariacelik cum se transmit electronic declaratiile L100;300;301;710 incarcate in programul distribuit de ANAF? va multumesc pentru ajutor (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare prest prest Buna ziua. Vreau sa deschid un PFA avand ca obiect de activitate consultanta in domeniul IT. Prestarea de serviciu va fi facuta catre un stat membru UE. Cum ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)