avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

Buna ziua !
O persoana a fost condamnata la 1 an inchisoare, executand cca. 7 luni din pedeapsa. Acum a primit o amenda penala pentru retineri salariale nevirate drept pentru care a fost retinut pentru efectuarea restului de pedeapsa de cca. 3 luni.
In aceasta situatie popate introduce o cerere pentru inlocuirea pedepsei cu executare in arest la domiciliu ? Ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru ca instanta sa admita cererea ?
Va multumesc.
Nu se poate, arestul la domiciliu este o masura preventiva care se poate dispune doar in timpul urmaririi penale sau judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)