avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import cafea solubila din Elvetia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import cafea solubila din Elvetia

Un producator si exportator de cafea solubila din Elvetia imi spune ca el poate elibera certificatul de origine form A, dar nu poate elibera certificatul EUR 1, datorita legilor din tara sa si ca acest lucru se poate verifica la Vama romana, dupa nr. lor de autorizare vamala, document prin care ei declara ca produsele sunt origine Elvetia. De cealalta parte, importatorul vrea certificat EUR1. Cine are dreptate?

Alte discuții în legătură

Inregistrare import cafea solubila mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am incheiat un contract de import si distributie in Romania, de cafea solubila, cu o fabrica din Elvetia. Doresc sa aflu ce documente trebuie ... (vezi toată discuția)
Import china Claudiu Dinu Claudiu Dinu Buna ziua. As dori un sfat cu privire la importul de usturoi, ciuperci si alte produse de acest gen din China, sau daca ma puteti indruma unde sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)