avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Decontare cheltuieli medicale de stomatologie de Casa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Decontare cheltuieli medicale de stomatologie de Casa de Asigurari Sanatate

Buna ziua

Va rog sa imi transmiteti daca este normal din punct de vedere legal, faptul ca, Casa de Asigurari de Sanatate Bacau nu deconteaza nici un fel serviciu medical stomatologic pe motiv ca nu au semnate contracte cu nici un cabinet sau furnizor de servicii medicale stomatologice.
Mi se pare absolut anormal ca sa primesc (telefonic) un asemenea raspuns din partea lor avand in vedere faptul ca de 19 ani platesc asigurari de sanatate obligatorii lunar.
Va rog sa imi transmiteti care ar fi eventualele cai legale prin care as putea sa beneficiez de acest gen de servicii medicale ( la care consider ca sunt mai mult decat indreptatit) si mentionez ca este vorba de interventii absolut necesare (detartraj, carii) si nu de interventii de natura estetica sau de alt tip.

Va multumesc anticipat.
Cu stima
CM
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2014
ciprianmocanu13, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitatea fertilizarii in vitro JParice JParice Buna ziua.Intru direct in subiect.Fostul Ministru al Sanatatii, Balzac, care nu are absolut nimic in cap a dat un ordin prin care a nenorocit sute de femei ... (vezi toată discuția)
Exista garantie pentru lucrari stomatologice ? Poppy Poppy Salut, Ma numesc Bogdan Popescu si am inceput un tratament stomatologic desavarsit cu o lucrare protetica din ceramica la un cabinet particular din Braila, ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie SGRU2013 SGRU2013 Va rog frumos sa imi comunicati care sunt demersurile in vigoare pt schimbarea medicului de familie. Multumesc! (vezi toată discuția)