avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Unde pot face o expertiza grafologica si ce acte imi ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Unde pot face o expertiza grafologica si ce acte imi trebuie?

Subiect: unde pot face o expertiza grafologica si ce acte imi trebuiesc?
buna seara..
ma numesc RADU si am o MARE problema...
in 2008 in plin bum imobiliar am vandut un apartament unui om cu multe relatii .
am crezut ca e om de cuvant mai ales ca este si vecin cu mine.
la vanzarea apartamentului am stabilit suma de 65.oooE.
dupa ce am semnat la notar ca am primit toata suma prin cont bancar..mentionez ca am fost la bank dupa ce am plecat de la notar am primit doar 32.000 prin cont bancar.urmand ca diferenta de 33.000 sa ai primesc mai tarziu.
acum dupa ce au trecut 5 ani tot nu am primit diferenta de bani.
am dat in judecat persoana datornica si surprinzator la tribunal a aparut o hartie ca eu am primit cei 33.000 E la notar.
semnata de mine,dar nu-mi aduc aminte sa fi semnat aceea hartie..
vreau sa fac o expertiza grafologica..
ma interereseaza pretul si ce acte am nevoie??
cu stima RADUU !!!

Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 12:52, 17 Aprilie 2014
Cautati pe "goagal" un expert autorizat in expertiza grafica si tehnica a documentelor.

ce doriți să obțineți prin expertiză grafologică? confirmarea faptului că ați semnat la notar că ați primit toți banii? nu trebuia să semnați până nu aveați toată suma.
Solicitati instantei de judecata sa aprobe efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specialitatea grafologie pentru a se verifica autenticitatea semnaturii dvs. pe respectivul document.
Daca se aproba, instanta va solicita prin adresa scrisa cu confirmare de primire, la Institutul national de criminalistica, teritorial, sa efectueze expertiza grafologica. Dvs. veti plati costul expertizei grafologice in contul INC teritorial.
Daca veti contacta dvs. un expert grafolog (gasit pe internet), riscati ca instanta sa nu recunoasca expertiza respectiva.
va multumesc ptr timpul acordat!!!!
am fost pacalit mergand pe incredere si am pierdut....
Nu cred ca va ajuta expertiza.
Mergeti la avocat cu actele sa le vada daca vreti sa aflati daca aveti vreo sansa la judecata.

Alte discuții în legătură

Certificare semnatura IONICA VADUVA IONICA VADUVA As dori daca ma poate indruma cineva, cum pot obtine si cam cat ar costa sa se faca o verificare a unei semnaturi pe un document, semnatura pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza grafologica/grafica pentru un testament, proceduri suplimentare verificare semnatura CristianGab CristianGab Buna ziua, Am un frate care sa stins din viata anul trecut .. Sotia lui cu un an inainte, nu au avut copii si mereu a zis ca el lasa tot ce are la toata ... (vezi toată discuția)