Am o problema cu un vecin. Suntem 4 apartamente pe palier, intre etaje pe vremuri era ghena de gunoi, de mai bine de 10 ani au renuntat la ghena si au facut ca un fel de anexa, care e folosita de locatari pt diverse chestii. de ex: sa tina biciclete, sa intinda rufe etc. In bloc in general nu sunt probleme, toti se folosesc de anexa aia, doar la etajul meu e un vecin care vrea anexa aia libera, s-o folosim doar pt. uscat rufe,dar aia se intampla mai rar ca eu am uscatorul in balcon...
in vara anului trecut am zugravit toata casa si am depozitat acolo tot felul de lucruri din casa pana am terminat curatenia, dupa care l-am eliberat. M-am trezit cu vecinul la usa ca sa eliberez acolo ca el a taiat topoganul de gunoi acum 10 ani si nu i-a dat nimeni bani si ca de ce am pus acolo lucruri fara sa-i cer lui voie? :O m-am dus la usa lui cu o copie dupa cartea funciara a apartamentului unde sunt trecute si partile de uz comun si i-am explicat ca am si eu dreptul acolo, ca nu am pus lucrurile pe proprietatea lui.
Acum sunt insarcinata, urmeaza sa nasc intr-o luna si am pus acolo patutul lui bebe si salteaua si mai am o bicicleta a fetitei de 7 ani, iar mi-a venit la usa (mi le cara in fata usii de acolo) ca sa eliberez ca ...aceeasi poveste - k el a muncit acolo acum 10 ani si bla, bla...
cum il pot face sa inteleaga ca nu e numai a lui? si ca restul vecinilor folosesc anexa aia numai noi de la etajul respectiv nu ne putem folosi ca nu vrea el...
ce ma enerveaza ca s-a nimeri tot când noi nu eram acasa, era doar mama mea...
Multumesc!
Uscatoria comuna
mitdan67
Am si eu o problema cu uscatoria comuna . Am cumparat un apartament acum un an la et. 10 dar acest apartament ca si celelalte in aceeasi pozitie cu al meu nu ... (vezi toată discuția)