avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare titlu de proprietate

Buna seara,

Am un titlu de proprietate in care sa trecut gresit numarul tarlalei si parcelei. AM fost la primarie si mi-au spus ca trebuie sa solicit modificarea titlului. CUi sa o solicit?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 18:02, 15 Aprilie 2014
Modificarea Titlului de proprietate se poate solicita, in temeiul art.59 indice 1 din Legea nr.18/1991, Comisiei Judetene de aplicare a Legii nr.18/1991. In ipoteza in care Comisia este de acord cu modificarea emite o hotarare de indreptare, modificare a Titlului. CU hotararea mergeti la Oficiul de cadastru si publicitate IMobiliara si ar trebuie sa fie operata aceasta modificare de titlu.
Precizez ca este vorba de situatia unei erori in privinta mentiunilor din titlu astfel cum rezulta din mesajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cu numar de tarla gresit viorel275 viorel275 Actul de propietate facut cu ani in urma dupa titlu de propietate care a avut nr de tarla gresit.Vreau sa fac cartea funciara de o jumatate de an .Am fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune titlul proprietate intabulat carte funciara rusluiza11 rusluiza11 sa facut succesiunea pe titlul de proprietate sa intabulat carte funciara dar numarul top este gresit si suprafata este mai mica conform procesului verbal sa ... (vezi toată discuția)