avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat de arestare - executare, comunicare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat de arestare - executare, comunicare

Buna seara . Mi s -a dat de executat o pedeapsa , cum se procedeaza trebuie sa ma prezint undeva. In cat timp. Daaca nu ma prezint voi fi dat in urmarire? In decizie nu scria decat ca am de executat . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:04, 17 Aprilie 2014
Daca este vorba de o pedeapsa privativa de libertate trebuie sa va prezentati imediat dupa ce ati luat la cunostinta de mandatul de executare.
Daca hotararea de condamnare este definitiva, mergeti sa va predati la sectia de politie cea mai apropiata, daca nu mergeti de buna voie o sa vina organele de politie sa va ridice, daca nu veti fi gasit, veti fi dat in urmarire.
Nu pot sa astept pana dupa Paste :))
si sotul meu este arestat ma pot vedea cu el vorbi? daca ma aresteaza sipe mine
Cum considerati dvs, dar sa fiti pregatita, politia dupa ce primeste mandatul o sa vina sa va caute.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Caz penal ralukuutza ralukuutza BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AM PRIMIT PEDEAPSA DE 11 LUNI CU INCHISOARE.CE SE INTAMPLA DACA NU MA PREZINT?CE SE INTAMPLA DUPA ASTEA 11 ... (vezi toată discuția)
Recidivist direct la arest? oltul oltul buna ziua sunt in perioada termenului de incercare..daca voi fi prins ca am comis inca o infractiune (inselaciune,prejudiciu 450 lei,un act material) ce se ... (vezi toată discuția)
Sentinta: executarea pedepsei cu inchisoarea 9 luni sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As dori sa stiu umatoarele: la o condamnare de 1 an si 4 luni ( prima instanta) pentru vatamare corporala din culpa, s-a ajuns la 9 luni cu ... (vezi toată discuția)