Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta hotarare
HOTÃRêTE
Admite acţiunea formulată de reclamantul …., cu domiciliul în…., prin , cu domiciliul procesual ales în….. în contradictoriu cu pârâtul Instituţia Prefectului – Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi, cu sediul în…..
Obligă Instituţia Prefectului – Serviciul Public Comunitar, Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi să înmatriculeze autoturismul reclamantei marca ....., serie saşiu… fără plata timbrului de mediu pentru autovehicule prevăzută de OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule.
Ia act că reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecată.
Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţa publică de la ..... la sediul Tribunalului Mehedinţi.
Pentru a inmatricula aceasta masina trebuie sa dau si eu in judecata acelasi serviciu dar din judetul meu sau merg la inmatriculari si se foloseste aceasi hotarare ?
Avand in vedere ca hotararea judecatoreasca mentionata a fost dispusa urmare actiunii promovate de vanzator ,dv nu puteti sa o folositi pentru interesul dv
Este necesar sa parcurgeti si dv aceiasi procedura in instanta
Multumesc mult eu trebuie sa merg si sa fac o cerere la inmatriculari sa imi elibereze o adresa ca nu vor sa inmatriculeze masina pana nu platesc taxa de mediu?
Si apoi sa merg la tribunal si sa depun contractul de vanzare cumparare si acesta adresa si o cerere unde cer sa oblige serviciul de inmatriculari înmatricularea definitivă a autoturismului fara plata taxei de mediu?