avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism



Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta hotarare
HOTÃRêTE

Admite acţiunea formulată de reclamantul …., cu domiciliul în…., prin , cu domiciliul procesual ales în….. în contradictoriu cu pârâtul Instituţia Prefectului – Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi, cu sediul în…..

Obligă Instituţia Prefectului – Serviciul Public Comunitar, Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Mehedinţi să înmatriculeze autoturismul reclamantei marca ....., serie saşiu… fără plata timbrului de mediu pentru autovehicule prevăzută de OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule.

Ia act că reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţa publică de la ..... la sediul Tribunalului Mehedinţi.

Pentru a inmatricula aceasta masina trebuie sa dau si eu in judecata acelasi serviciu dar din judetul meu sau merg la inmatriculari si se foloseste aceasi hotarare ?
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
flori_minicards, utilizator
Cel mai recent răspuns: flori_minicards , utilizator 15:03, 16 Aprilie 2014
Avand in vedere ca hotararea judecatoreasca mentionata a fost dispusa urmare actiunii promovate de vanzator ,dv nu puteti sa o folositi pentru interesul dv
Este necesar sa parcurgeti si dv aceiasi procedura in instanta
Multumesc mult eu trebuie sa merg si sa fac o cerere la inmatriculari sa imi elibereze o adresa ca nu vor sa inmatriculeze masina pana nu platesc taxa de mediu?
Si apoi sa merg la tribunal si sa depun contractul de vanzare cumparare si acesta adresa si o cerere unde cer sa oblige serviciul de inmatriculari înmatricularea definitivă a autoturismului fara plata taxei de mediu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Roland Mindrila Roland Mindrila Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Daca aveti pronuntari sub incidenta LEGII 9/2013 PRIVIND TIMBRUL DE MEDIU va rog sa ne ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Contestatie timbru de mediu Ciprian_st Ciprian_st A reusit cineva sa conteste timbrul de mediu? (vezi toată discuția)