avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire!

O persoana juridica poate sa plateasca in numele unei persoane fizice impozitul pe cladire( fiind indicate detaliile acestuia: nume complet, CNP, scopul platii ) avand in vedere ca persoana juridica a semnat un contract de comodat cu persoana fizica?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 19:18, 30 Aprilie 2009
sigur ca poate, dar ca sa evitati opacitatea vreunui functionar operati plata in caserie in sensul ca pe baza unei dispozitii de plata achitati contravaloarea impozitului proprietarului, iar acesta plateste el impozitul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota impozitare in cazul contractului de comodat mystercristi mystercristi care este cota de impozitare pentru impozitul pe cladiri in cazul in care o societate isi desfasoara activitatea intr-o cladire privata a unei persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa, chitanta pe pf (cnp). nu cred ca e bine Lao Mayer Lao Mayer Buna seara! Am si eu o mica mare nedumerire, pe care as vrea sa o lamuresc, cu ajutorul dumneavoastra: Astazi am fost sa-mi platesc impozitul pentru PFA ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)