avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acord de constituire intreprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acord de constituire intreprindere familiala

Buna ziua,

vreau sa va intreb ce ar trebui prevazut in acordul de constituire a unei IF la sectiunile "participarea membrilor la intreprindere. conditiile participarii" si "conditiile de retragere a membrilor din cadrul intreprinderii familiale". Trebuie descrise efectiv toate activitatile pe care le va desfasura fiecare membru?

Iar la partea cu obiectul de activitate, sunt suficiente codurile caen si denumirile lor, sau trebuie precizat si ce anume se va realiza (pentru ca la un cod intra mai multe activitati si nu le facem pe toate... iar unele activitati pe care le vom desfasura presupun mai multe coduri)?

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala plummy plummy Buna ziua. Am o persoana care a detinut autorizatie de taxi ca PFA, iar in prezent doreste asocierea cu tatal sau in cadrul unei intreprinderi familiale. Am ... (vezi toată discuția)
Intreprindere/asociatie familiala: cum se imparte profitul? kkrotu kkrotu Cum se imparte profitul intr-o intreprindere/asociatie familiala? Exista vreo metoda prin care impartirea profitului se poate face similar cu impartirea pe ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala raul83 raul83 Sunt cadru militar pot sa-mi fac o Intreprindere Individuala. E mai avantajoasa ca o Asociatie Familiala? (vezi toată discuția)