avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare ( mai multe masini )
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare ( mai multe masini )

Buna ziua,

Sunt doua masini X si Z. Pentru X am facut comodat si am inchiriat un loc de parcare. Este o problema daca o parchez permanent pe Z in locul lui X ? Poate fi inregistrata Z pe acel loc de parcare avand in vedere ca este pe firma? Are dreptul vechiul proprietar al locului de parcare sa ma hartuiasca pentru a-i ceda locul?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 17 Aprilie 2014
Atat atimp cat locul de parcare este inregistrat la primarie pe numele dvs cu un talon al unei masini inmatriculata regulamentar puteti parca si un tanc Y pe acel loc.
De ce sa va mai hartuiasca vechiul proprietar daca ati inchiriat locul de parcare? Doar l-ati inchiriat de la primarie!
Locul de parcare este inchiriat pe numele unei persoane si chiar daca este inscris nr de inmatriculare al unei masini asta nu insemna ca persoana care plateste chiria (doar nu plateste masina!) nu are voie sa parcheze o alta masina pe care o conduce, cum este cea de serviciu de exemplu.
Cu tancul e mai greu, doar daca il inghesuiti ati putea sa il parcati pe locul masinii, sa nu fiti reclamat ca ocupati 2 locuri de parcare cu el.
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Asa ma gandeam si eu ca e logic, dar voiam sa fiu sigura in cazul unei contraziceri. Cat despre tanc, am sa ma uit pe mercador sa vad daca pot face rost de unul :D
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
TinnedKitten, utilizator
Care mercador?? Inca nu ati aflat ca si-a schimbat numele in oleics?:hm:
My bad. Am uitat acest aspect.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie neefectuata. sentinta absurda a judecatorului. LuchianSeb LuchianSeb In urma cu vreo doi ani a fost vandut un autoturism de la proprietarul X la noul proprietar Y. Imediat dupa vanzare X (fostul proprietar) nu s-a aratat ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva loc de parcare inchiriat de la primarie olimpiastanca olimpiastanca Am un loc de parcare ptr.care platesc taxa anuala la primarie si de 2 saptamani a fost ocupat abuziv de un autoturism cu nr.de Bulgaria. Am facut demersuri la ... (vezi toată discuția)