avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua- reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua- reprezentare in instanta

va rog frumos ca sa ajutati daca eu sint asistent personal la fiul meu de 20 de ani el find persoana cu handicap il pot reprezenta in instanta daca nu am tutela?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:29, 18 Aprilie 2014
Da, puteti sa-l reprezentati in instanta, Veti putea pune concluzii pe fondul cauzei numai daca aveti studii juridice. Dati ne mai mule detalii , despre ce este vb?
Can mergeti in instanta sa aveti la dvs, actul prin care a fost instituita tutela.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Mirela Dragu, Mediator
in 21 mai avem proces cu fostil sot pt stabilirea pensiei alimentare baiatul e persoana cu handicapt grav sufera de autism sever
Numai părintele, reprezentantul legal, tutorele, precum şi organizaţia neguvernamentală al cărei membru este persoana cu handicap o poate asista pe aceasta în faţa instanţelor judecătoreşti competente.
deci nu ne trebuie tutela?e chemat si baiatul la procesc
freeelis, parca v-a ridicat profesorul in picioare la seminar asa raspuns ati dat. Poate sau nu sa il reprezinte in instanta? Nu inteleg nici eu nimic din citatul ala.

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! cât de necesară este tutela în cazul unei ... LuciaNeagu LuciaNeagu Bună dimineața! Cât de necesară este tutela în cazul unei persoane cu handicap ? Persoana cu handicap grav tocmai a împlinit 18ani și părintele, ... (vezi toată discuția)
Asistent personal batran cu alzheimer daryaX daryaX Buna ziua,sunt asistent personal al unei persoane adulte cu handicap grav si fac parte din familie (nora). Problema mea este ca socrul meu locuieste cu fiul ... (vezi toată discuția)
Curatela natasav natasav Am depus cerere si actele doveditoare pentru curatela la Judecatoria Barlad acum 8 luni pentru baiatul meu de 19 ani bolnav de autism (cu certificat handicap ... (vezi toată discuția)