avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii. Clasare cauza. Ridicare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii. Clasare cauza. Ridicare permis

Am fost oprit in trafic,mi s-a facut dosar,mi s-a luat permisul,etc. Azi dupa cca 4-5luni, mi-a venit de la parchet "Ordonanta prin care procurorul dispune clasarea cauzei pentru inf.prev.art.334 al.1 din N.cp.". Intrebarea mea este: acum ma pot duce sa-mi ridic permisul ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: kkmak , utilizator 19:47, 20 Aprilie 2014
Art. 334 Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.

Da, va puteti duce sa solicitati restituirea permisului.
Multumesc frumos. O veste buna mi-ati adus :) Paste fericit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu numere false cosmin19990702 cosmin19990702 Am condus o masina caruia i-am aplicat alte numere de inmatriculare fata de cele care ii apartineau,dupa care am fost oprit de politie si luat la sectie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni posibile ioana_livia ioana_livia buna seara. o persoana conducand cu numere rosii expirate la masina, a fost prins in trafic. I s-a facut dosar. ce sanctiuni poate primi? Multumesc (vezi toată discuția)