avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA CAEN 5821/5829 fara studii superioare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA CAEN 5821/5829 fara studii superioare

Buna ziua,

Exact cum spune si titlul, se poate obtine autorizatia de PFA, cod caen 5821 sau 5829 fara studii superioare? (Inca nu am terminat facultatea). Intentionez sa vand licente pentru software-ul create de mine si pus la vanzare pe internet sau sa obtin venituri din reclamele afisate in jocuri create de mine.

Daca da, este nevoie de alte specializari? Cursuri de calificare in industria jocurilor video din cate stiu eu nu exista. Stiu ca pentru 6201, 6202 si altele sunt necesare studiile superioare insa acele coduri reprezinta software creat la cerere sau consultanta in informatica. Eu nu voi oferi aceste servicii. Omul va intra la mine pe site, va putea descarca un demo, iar daca e multumit poate opta pentru varianta completa a softwareului care va costa 1-9$/licenta.

De asemenea pentru publicitate online/acces cu plata la un site ce cod CAEN ar fi mai potrivit? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru programatori pheonix pheonix Am o intrebare privind scutirea de impozit pt programatori: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OMFP_835_2015.pdf Art. 1 punctul (1) d) spune ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator ContSters427544 ContSters427544 Buna ziua, Eu lucrez ca programator, fisa postului programator si studii superioare (fac siteuri) dar nu primesc impozitul, administratorul firmei la care ... (vezi toată discuția)