Buna Seara, Am si eu o mare rugaminte, as dori un sfat privind situatia mea grea:
de la jumatatea lui 2011 tot am incercat sa imi gasesc un job si nu am reusit - la
45 de ani e aproape imposibil sa te mai angajeze cineva - nu am beneficiat nici de ajutor somaj, n-am nici pensie si tot anul 2012 am incercat sa achit ratele la credit fiind inglodata in datorii - in 2013 nu am mai reusit sub nici o forma, si fara nici o instiintare mi s-a pus poprire pe singurul cont detinut - era de salariu in 2011 dar am si un overdraft la el - diferit de creditul mentionat - si ca atare nu mai am un ban, chiar acum de Paste am ramas cu un pumn de orez in casa...
Banii primiti in cont mi-au venit prin transfer de la o persoana fizica ce a dorit sa ma ajute in aceste zile cu o suma de bani pentru medicamente - sunt suspecta de cancer... Se poate stii de la Sector 3 ca nu am nici un venit de la sfarsitul lui 2011 si nici nu stiu cand s-a decis poprirea - mi-au spus cei de la banca ca ar fi un dosar din 2013 si cum contul meu a fost tot timpul 0 - acum probabil cu aceasta suma - data de Pomana in Preajma Pastelui - mi-au blocat tot contul... Cui pot sa ma adresez macar sa imi ofere 2/3 sau macar 50% sa pot sa imi cumpar ceva medicamente... Cu mii de multumiri anticipate, Alice
Din pacate nu vi se vor inapoia din bani, nu e venit salarial si nu exista o limita in acest caz pt poprire.
Daca mai primiti bani, sa ii trimita prin mandat postal.
Adevarat a Inviat ! Multumesc mult, as mai dori sa stiu , daca se poate, in acest caz ei pot
da curs la excutare silita a unor bunuri materiale ? Am un apartament ca succesiune dar
creditul nu este imobiliar, a fost pe suma mica de consum pe baza de salariu calculat acum
ani de zile.... Si daca eu nu am avut nici o instiintare cu ce drept au dat dumnealor curs
popririi pe cont ? Cu mii de multumiri anticipate, Alice
Inca odata mii de multumiri pentru atentia acordata, m-ati ajutat enorm si numai pentru faptul ca ati fost alaturi de mine si ati raspuns intrebarilor mele, Dumnezeu sa Va aibe-n paza !