avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont

Buna Seara, Am si eu o mare rugaminte, as dori un sfat privind situatia mea grea:
de la jumatatea lui 2011 tot am incercat sa imi gasesc un job si nu am reusit - la
45 de ani e aproape imposibil sa te mai angajeze cineva - nu am beneficiat nici de ajutor somaj, n-am nici pensie si tot anul 2012 am incercat sa achit ratele la credit fiind inglodata in datorii - in 2013 nu am mai reusit sub nici o forma, si fara nici o instiintare mi s-a pus poprire pe singurul cont detinut - era de salariu in 2011 dar am si un overdraft la el - diferit de creditul mentionat - si ca atare nu mai am un ban, chiar acum de Paste am ramas cu un pumn de orez in casa...
Banii primiti in cont mi-au venit prin transfer de la o persoana fizica ce a dorit sa ma ajute in aceste zile cu o suma de bani pentru medicamente - sunt suspecta de cancer... Se poate stii de la Sector 3 ca nu am nici un venit de la sfarsitul lui 2011 si nici nu stiu cand s-a decis poprirea - mi-au spus cei de la banca ca ar fi un dosar din 2013 si cum contul meu a fost tot timpul 0 - acum probabil cu aceasta suma - data de Pomana in Preajma Pastelui - mi-au blocat tot contul... Cui pot sa ma adresez macar sa imi ofere 2/3 sau macar 50% sa pot sa imi cumpar ceva medicamente... Cu mii de multumiri anticipate, Alice

Cel mai recent răspuns: alycyaangel , utilizator 13:36, 24 Aprilie 2014
Din pacate nu vi se vor inapoia din bani, nu e venit salarial si nu exista o limita in acest caz pt poprire.
Daca mai primiti bani, sa ii trimita prin mandat postal.
Adevarat a Inviat ! Multumesc mult, as mai dori sa stiu , daca se poate, in acest caz ei pot
da curs la excutare silita a unor bunuri materiale ? Am un apartament ca succesiune dar
creditul nu este imobiliar, a fost pe suma mica de consum pe baza de salariu calculat acum
ani de zile.... Si daca eu nu am avut nici o instiintare cu ce drept au dat dumnealor curs
popririi pe cont ? Cu mii de multumiri anticipate, Alice
Da, daca nu aveti venituri, pot obtine incuviintare pt executare silita imobiliara.
Poprirea se infiinteaza fara somatie.
Inca odata mii de multumiri pentru atentia acordata, m-ati ajutat enorm si numai pentru faptul ca ati fost alaturi de mine si ati raspuns intrebarilor mele, Dumnezeu sa Va aibe-n paza !
Imi pare tare rau ca intampinati astfel de probleme.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Nu am fost luat in seama de executor bogdanbobi bogdanbobi Buna ziua....am o mare problema.Aveam de recuperate de la cineva niste bani,am castigat in instanta si s-a ajuns la executarea silita a unui ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)