Mda... trebuie sa recunosc ca este degradant pentru un avocat, ceea ce ati observat :(
Sincer, eu fiind din Bucuresti, nu am observat pana acum cabinete de avocatura deschise
printre shoarmerii, gogosarii si altele asemenea
...
oricum, prea bine nu se vede din afara asa ceva!
... dar, oare toti acei avocati sunt chiar avocati??? ... poate nu stiti ca in ultimii ani au aparut tot felul de societati care se auto -intituleaza "Barou de avocati" si contra unor sume de bani numite donatii ti se ofera un titlu de avocat... evident toate acestea sunt ilegale... dar, pana cand, omul de rand, ca dvs. aflati ca o astfel de persoana practica avocatura in mod ilegal, v-a luat banii si apoi umblati dupa el cu fel si fel de reclamatii... #-o
Tocmai de aceea eu intotdeauna am recomandat celor interesati, ca atunci cand au nevoie de serviciile juridice ale unui avocat sa se asigure ca persoana cu care discuta este intradevar ceea ce se pretinde.
Nu este greu: este suficient sa accesati on-line Tabloul Avocatilor din Baroul judetului respectiv sau si mai usor pe sait-ul UNBR veti gasi toate informatiile necesare :
[ link extern ] /
sau :
[ link extern ]