avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Imputernicire auto pentru numere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Imputernicire auto pentru numere

Buna, am o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania cu al II -lea rand de nr. rosii, am facut un contract de vanzare - cumparare intre mine si tatal meu, vreau sa scot al III -lea rand de nr. rosii dar pe tatal meu ca dupa aceea sa o inmatriculez definitiv pe el, (fiind taxele mai mici). Am auzit ca as putea sa scot nr rosii, respectiv sa o inmatriculez definitiv pe el, fara a fi necesar prezenta lui, printr-o imputernicire, prin care el ma imputerniceste sa semnez eu peste tot unde va fi nevoie in locul lui.
Intrebarile mele sunt:
1) Daca imputernicirea o redacteaza un notar, sau ajunge, una sau cele 2 parti?
2) Ce acte sunt necesare pentru o asemenea imputernicire ?
Multumesc anticipat !!!!
O zi buna !!!

Alte discuții în legătură

Imputernicire drept de semnatura Dragos01 Dragos01 Buna, am o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania cu al II -lea rand de nr. rosii, am facut un contract de vanzare - cumparare intre mine si tatal ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu problema următoare: s-a cumpărat ... CnsOtto CnsOtto Bună ziua! Mă confrunt cu problema următoare: S-a cumpărat o mașină în vara anului trecut (mașina fiind la al 3-lea rând de numere roșii), mașina ... (vezi toată discuția)