avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire drept de semnatura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire drept de semnatura

Buna, am o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania cu al II -lea rand de nr. rosii, am facut un contract de vanzare - cumparare intre mine si tatal meu, vreau sa scot al III -lea rand de nr. rosii dar pe tatal meu ca dupa aceea sa o inmatriculez definitiv pe el, (fiind taxele mai mici). Am auzit ca as putea sa scot nr rosii, respectiv sa o inmatriculez definitiv pe el, fara a fi necesar prezenta lui, printr-o imputernicire, prin care el ma imputerniceste sa semnez eu peste tot unde va fi nevoie in locul lui.
Intrebarile mele sunt:
1) Daca imputernicirea o redacteaza un notar, sau ajunge, una sau cele 2 parti?
2) Ce acte sunt necesare pentru o asemenea imputernicire ?
Multumesc anticipat !!!!
O zi buna !!!

Alte discuții în legătură

Imputernicire auto pentru numere Dragos01 Dragos01 Buna, am o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania cu al II -lea rand de nr. rosii, am facut un contract de vanzare - cumparare intre mine si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu problema următoare: s-a cumpărat ... CnsOtto CnsOtto Bună ziua! Mă confrunt cu problema următoare: S-a cumpărat o mașină în vara anului trecut (mașina fiind la al 3-lea rând de numere roșii), mașina ... (vezi toată discuția)