avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea din concediul de crestere a copilului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea din concediul de crestere a copilului de 2 ani

Buna ziua. am nevoie de pasii care trebuie urmati la reintoarcerea din concediul de crestere a copilului. Situatia mea este urmatoarea:
-pe data de 28 iunie copilul implineste 2 ani
- dupa legea cu o luna concediul tatalui ar trebui sa ma intorc pe 28 mai , aceasta luna noi nu o putem lua deoarece tatal nu este in tara
- firma la care am lucrat si-a inchis cele 2 puncte de vanzare pe care le avea in orasul Iasi si mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la ei unde au sediul in Harghita deoarece ei trebuie sa faca contract de reincepere a activitatii macar pentru o zi si mai apoi actele ptr somaj.
-eu acum trebuie sa fac cererea ptr reintoarcerea la munca, dar dupa nu stiu exact ce urmeaza si aici va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cic 1 an cayola cayola Buna ziua Am ales sa stau in CIC un an si am inteles ca ultima luna trebuie luata de catre tata .Copilul face un an in 28 iulie iar daca tata nu intra in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Geanina Leascov Geanina Leascov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu următoarea întrebare: Sunt in concediu de creștere copil, copilul împlinește 2 ani pe 09.01.2019, si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Trecere din cic1 in cic2 cand primul copil implineste doi ani in iunie iar al doilea copil se naste in septembrie IuliaCapa IuliaCapa Buna seara. Sunt in situatia urmatoare: primul copil implineste doi ani pe 1 iunie 2020 iar al doilea se naste prin cezariana pe 18septembrie 2020. Nu mai ... (vezi toată discuția)