avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri UE confectii metalice
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri UE confectii metalice

buna ziua,
am o firma de constructii metalice si doresc sa achizitionez un aparat cu o valoare destul de mare.
imi puteti spune pe ce linie de finantare m-as putea incadra???
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:20, 23 Aprilie 2014
La acest moment nu sunt fonduri europene disponibile pentru acest domeniu.
Noile programe urmeaza fie publicate in aceasta vara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tapiterie ioananicolae ioananicolae BUNA ZIUA.AM LUCRAT CA TAPITER 9 ANI.PT MOMENT LUCREZ IN STRAINATATE.AS VREA SA STIU DACA POT ACCESA FONDURI EUROPENE PENTRU A ACHIZITIONA UN TEREN LANGA CASA ... (vezi toată discuția)
Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) editează periodic un Catalog al surselor de finanţare nerambursabile active finanțate de ... (vezi toată discuția)
Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)