avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia de venit 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia de venit 2014

buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca am obligatia de a depune declaratia de venit,in conditiile in care venitul din salariu este
impozitat la sursa cu 16%,si mai am venituri din drepturi de proprietate intelectuala dar si acestea impozitate la sursa cu 16%?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: afd17 , utilizator 16:12, 28 Aprilie 2014
Da, impreuna cu o copie dupa o adeverinta primita de la firma care cu care ati colaborat in care sa apara venitul brut si cvaloarea impozitelor retinute si platite pentru a nu mai impozita cei de la finante de doua ori.
Prin D200 astfel depusa puteti sa optati sa directionati 2% care un ong.
Cititi si instructiunile de completare ale D200 la adresa [ link extern ]
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)
Cum calculez cei 2% pe care sa-i virez unei asociatii? dacidaci dacidaci O persoana este angajata din Mai 2011 pana in Februarie 2011 cu un salariu de 800 ron brut. Din 29 Februarie are salariul de 700 ron brut. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)