avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Prestari servicii ca Pfa cu cod CAEN 6311 si 6312
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Prestari servicii ca Pfa cu cod CAEN 6311 si 6312

Buna seara si Hristos A Inviat !

Va rog frumos sa imi spuneti daca cu cod Caen 6311 si 6312 pot sa prestez servicii cu ajutorul aplicatiei www.lpis.apia.org.ro fermierilor prin digitizarea si actualizarea parcelelor in baza de date, respectiv masurarea suprafetei detinute, si completarea datelor pe baza declaratiei de suprafata 2014 in caietul de agromediu al fermierului.

Va multumesc frumos si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Apia-campania de primire a cererilor de platã Daniela Bolog Daniela Bolog APIA demarează joi, 1 martie 2012, Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)