avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie de crestere copil

buna ziua. Sunt gravida in 17 saptamani iar pe 1 mai imi expira contractul de munca care este pe perioada determinata. mentionez ca pe 25 martie 2014 am facut 1 an de cand sunt angajata la aceasta companie. intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului. multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 16 Mai 2014
1. Luati legatura cu conducerea din Bucuresti si spuneti ca trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in luna mai pentru a nu pierde posibilitatea de a beneficia de concediu crestere copil si indemnizatia aferenta.

2. Incercati si la Agentia de Somaj sa vedeti daca puteti gasi intelegere sa depuneti acum actele, mai putin adeverintele emise de angajator pe care le veti depune dupa ce le primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si intrerupere cartea de munca danutza88 danutza88 Buna ziua. Sunt insarcinata in 22 de saptamani iar contractul de munca imi expira la 31 august 2014. Incepand cu 1 septembrie nu mai am loc de munca deoarece ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in concediu crestere copil - somaj annesis annesis Buna ziua, Eu sunt in concediu de crestere a copilului, care face 2 ani in 30 aprilie. Acum sunt insarcinata in 2 luni. Firma de la care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate fanyk fanyk Voi intra in somaj la 1 noiembrie deoarece se desfiinteaza intreprinderea.Tot cam atunci trebuie sa intru in concediu de maternitate.cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)