avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune - platitor de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune - platitor de TVA

Buna ziua. Intrebarea mea este daca pentru o persoana juridica platitoare de tva, gestiunea se tine la pret de vanzare fara tva sau cu tva.Legea prevede reglementari in acest sens?
Cel mai recent răspuns: cristina_71 , utilizator 17:03, 29 Mai 2014
Gestiune se tine la pret de vinzare,deci automat cu Tva
Descarcarea gestiune se face tot la pret de vinzare,asa la sfirsitul luni veti avea soldul scriptic corect .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer marfa ContSters205084 ContSters205084 buna ziua Am urematoarea problema Am doua mag cu gest global val.De la PL 1 duc marfa la PL 2 pe aviz la pret de vinzare. Stiu ca la sfirsit de luna descarc ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu tva-ul si cu stocul lenareg lenareg Cu 1 august devin platitoare de TVA. iN gestiune magazinului de vanzare cu amanuntul am marfuri cumparate si cu 19% si cu 24% TVA , nu am modificat ... (vezi toată discuția)
Sold 378 negativ denisa2011 denisa2011 buna ziua am un magazin de produse de instalatii, am introdus marfa detail pt ca vand si la persoane juridice si la persoane fizice.Programul face singur ... (vezi toată discuția)