avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, hotarare judecatoreasca pentru refuz de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, hotarare judecatoreasca pentru refuz de probe

am suflat in alcoltest unde mi a iesit 0,87 dar am refuzat sa merg la iml, avand o gradatie si recunoscand o ca infraciune, de ce ma acuza de refuz de probe cand acel aparat este omologat si certificat metrologic ca radarul ca, cantarul, de ce ? ok am hotararea def. din 26.03.2013, stiu ca ma pot prezenta pt redobandire. citisem ceva aici ceva pe forum si nu mai inteleg pana la urma hotararea. ia spune ca in baza art 87 alin 5 oug 195/2002 cu aplicarea art 320 indice 1 alin 7 cpp ma condamna la 1si 6 luni inchisoare. in baza art 81 cp suspenda conditionat executarea pedepsei 1 si 6 luni inchisoare pe o durata de 3 ani si sase luni termen de incercare stabilit in cond art 82 cp. in baza art 359 cp atrage atentia inculpatului asupra dispozitilor prev la art 83 cp a caror nerespectare determina revocarea suspendarii conditionate a pedepsei. in baza art 71 alin 2 cp interzice inculpatului exercitiul drepturilor prev. de art 64 lit a teza II si lit b cp. in baza art 71 alin 5 cp constata suspendata executarea pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prev. de art 64 lit a teza II si lit b cp pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii. si o plata de 1050 cheltuieli judiciare. cam asta e neintelegerea...... imi anuleaza permisul sau mi a suspendat pedepsele si interdictile prin perioada de incercare. stiu ca hotararea duce la anulare, dar ma gandeam la contextual ei, daca e condamnare pana la urma si daca mi l anuleaza. va multumesc foarte mult, daca e ceva favorabil fac cinste, va multumesc inca o data. ps. a fost o greseala, am 20 de ani de soferie, profesionist, b,c,e, multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin17 , utilizator 09:59, 1 Octombrie 2014
ok am inteles si multumesc, dar ca si discutie vis a vis fata de cazul politistului, cum il comentati ?
Nu comentez cazul politistului pentru ca nu il cunosc, dar conform noilor reglementari in materie penala, exista acum institutii care nu mai implica anularea permisului, de pilda, procurorul poate dispune renuntarea la urmarire penala in cursul urmaririi penale in anumite conditii sau se poate incheia un acord de recunostere a vinovatiei iar in cazul unei solutii de renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, permisul nu se anuleaza.
asa am inteles si eu, baftos tipul, va doresc seara frumoasa
Nu este vorba de bafta, este posibil sa fi beneficiat si de aparare calificata care sa fi condus in aceasta directie.
buna ziua. am citit mesajul dumneavoastra. credeti ca mi e mi ar mai acorda ceva favorabil instanta daca as deschide proces. nu am facut accident, am colaborat si mi au dat trei ani si jumatate perioda de incercare. multumesc pentru sfaturi si discutiile avute

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan tirist tirist Buna ziua.pe 24 voi afla la tribunal cat timp voi mai sta pe dreapta..in sept am fost prins cu 2 la mie, respectiv 1,80...cat credeti ca voi primi..nu am ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare - examen permis ciprianneagu ciprianneagu In octombrie anul trecut am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru circulatia pe drumurile publice sun influenta bauturilor alcoolice. As ... (vezi toată discuția)
Cand pot da examen auto,daca:? ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Am fost condamnat la regimul circulatie la 6luni inchisoare in baza art87alin1 cu aplicarea art 74 alin1 lit a,c si alin 2 cp,raportat la art76 cp.si art 3201 ... (vezi toată discuția)