avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar drepturile de mostenire . Cum Se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar drepturile de mostenire . Cum Se poate ?

Vreau sa achizitionez niste drepturi de mostenire dar aceste drepturi sunt in posesia a doua persoane diferite . Pot cumpara doar de la o singura persoana tot ? Este vorba despre o ruda care detine un teren dar acesta il imparte cu inca cineva pe care nu il gasim . Cum sa procedam ? :(
Cel mai recent răspuns: ContSters305985 , utilizator 21:55, 29 Aprilie 2014
Cel despre a carui mostenire este vorba este decedat ?
drepturile de moștenire nu se pot cumpăra. puteți cumpăra partea ce îi revine respectivului după dezbaterea succesiunii.
Am Inteles. Sunt 2 mostenitori 1 in viata si 1 decedat, nu are copii dar traieste sotul decedatei . M-am inteles cu primul mostenitor care este in viata dar in cazul celalant ce trebuie facut ? Decedata dand o procura de renuntare la mostenire in 2001 si nu mai este valabila ce trebuie facut ?
cel ce-l mostenestenc cei doi-un mort si un viu...traieste?
Buna seara.
Drepturile pentru mostenirile -succesiunile nedeschise inca,nu pot face obiectul vanzarii, donatiei...etc,intrucat,nu se stie care va fi vointa dispunatorului,atunci cand acesta va dispune de bunurile sale .
Cu stima,
Marius Bote

Alte discuții în legătură

Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, Ma intereseaza daca fratele meu poate da vreo declaratie la notar sau avocat in care sa renunte la averea din partea parintilor ce ii va reveni ... (vezi toată discuția)
Renuntare sau transfer mostenire mostenire mostenire Buna ziua, Am un unchi de 75 ani,in viata,pe care il intretin de aprox.3 ani,mi-a facut un testament,altceva nu vrea. Unchiul nu are descendenti dar are 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire lauz lauz Bunica fiind decedata,bunicul meu poate lasa mostenire unuia dintre copii intrand in posesia mostenirii doar dupa moartea bunicului.Ceilalti frati pot ataca in ... (vezi toată discuția)