avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare abuziva cont bancar de catre primarie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare abuziva cont bancar de catre primarie

BUNA ZIUA
Va rog mult daca poate sa-mi raspunda cineva urgent. La aceasta situatie:
Vineri in 25 Aprilie am primit mesaj de la banca ING unde am cardul de salarii ca mi-a fost blocat contul de catre primaria din localitatea unde am domiciliul stabil.
Am intrebat de ce care sunt motivele si mi-a raspuns ca am amenzi si de circulatie si contraventii neachitate.Eu stiu de o singura amenda pe care am primit-o in Bucuresti datorita unei facaturi intre politistii comunitari in anul 2011 si o cunostinta de a lor din apropierea postului de politie unde am fost amendat cu 1500 ron pentru ca ,chipurile parcasem intr-un loc care era al acelui individ (cunostinte si pe care am atacat-o in instanta si in august 2012 am primit hotararea definitiva si irevocabila cu anularea amenzii . Acum nu stiu cum sa procedez ca_ci eu consider un abuz.Acest lucru.Din acel cont plateam ratele la alta banca la un credit .Tot de acolo plateam si alocatia copilului si ma si intretineam .Sunt intr-o situatie fara precedent mai ales ca [editat] care au instituit poprirea sunt in primaria din Galati.Nu am nici un fel de sume disponibile in acest moment sa ma duc acolo .Eu lucrez acum in Bucuresti.Va rog mult cine a mai intalnit acest lucru care este rezolvarea cea mai urgenta. A si omis sa va spun ca aceasta creanta este de aproximativ 3100 Roni.
Astept un sfat salvator si va multumesc anticipat . Cu deosebita stima . Stefy #-o
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cipib cipib Buna ziua. Alaltaieri am primit o instiintare de la un executor ca imi pune poprire pe salar pt. o rata neplatita la banca din iulie 2009 in suma de 210 euro. ... (vezi toată discuția)