avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua. Alaltaieri am primit o instiintare de la un executor ca imi pune poprire pe salar pt. o rata neplatita la banca din iulie 2009 in suma de 210 euro. Ieri mi-a fost blocata suma de 1500 ron. salariul meu este de aproximativ 3100 ron si la data popririi mai aveam in cont aprox. 2400 ron, astfel ca dupa ce mi-a blocat 1500, am ramas cu doar 970 ron. Mai mentionez ca eu am achitat banca respectiva de vreo 4 ani. Nu mi-au trimis nimic oficial pana alaltaieri si nu am stiut de restanta. alaltaieri am fost la Alphabank si am intrebat despre ce este vorba, iar acestia mi-au spus ca firma respectiva de recuperare m-au anuntat telefonic. oficial nu am primit nimic acasa eu avand aceeasi adresa de domiciliu de cand am facut rata la banca. Va rog sa spuneti ce pot sa fac? 1. Daca este bine ca executorul mi-a poprit aproximativ jumatate din salar. 2. Daca este legal ca s-a ajuns la executare in conditiile in care eu nu am primit de aproximativ 6 ani vreo instiintare despre rata respectiva. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cipib , utilizator 23:14, 21 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns, voi face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Instaurarea popririi pe contul de salariat Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna ziua, Numele meu este Nicolae Petrica . Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie ( prin lege ) instiintarea angajatorului,din partea ... (vezi toată discuția)