avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... A trecut mai mult de o luna si eu n-am primit hotararea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

A trecut mai mult de o luna si eu n-am primit hotararea

Am o mare rugaminte la dumneavoastra,cine poate sa-mi spuna ce as putea sa fac in cazul urmator:Am avut procesul pt inregistrare tardiva a unei nasteri pe data de 17 martie anul acesta,totul a decurs bine,doar ca a trecut mai mult de o luna si eu nam primit hotararea,am inteles ca dupa ce primesc hotararea judecatoreasca mai trebuie sa astept inca 30 de zile pentru a ramane definitiva,cat dumnezeu poate dura sa se editeze o hotarare nu au un termen pt asta,ce pot sa fac cum sa procedez ,am nevoie neaparat de o solutie,va rog din suflet daca poate cineva sa-mi dea o idee...
multumesc
:(
motivarea se face in mai mult de 30 de zile, depinde cat de aglomerata este instanta/judecatorul si chiar se de cat de repede lucreza judecatorul, puteti sa va mai interesati daca cumva s-a motivat-la arhiva instantei, abia apoi se comunica si de la comunicare se calculeaza termenul de apel....rabdare..... asa merg lucrurile la noi :((
multumesc,pt raspuns.
Puteti redacta o cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti, dupa ce se epuizeaza termenul de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Termenul de comunicare a unei hotarari judecatoresti ch52samuel ch52samuel Buna ziua!La ultimul termen de judecata,mi s-a spus ca voi primi acasa hotararea judecatoreasca.As vrea sa intreb daca exista vre-un termen pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)