avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua
Poate cineva sa ma lamureasca-Sotia mea a fost operata in anul 2002 de noduli tiroidieni.I s-a extras tiroida dar pe linga asta si paratiroidele,lucru anormal.
La vremea respectiva nici un medic la care a fost nu a recunoscut acest lucru.
Pe linga simptomele care ii devasteaza viata de ani intregi acest lucru a fost confirmat de medici din strainatate.(adica greseala de a fi fost extrase paratiroidele)
Intrebarea este desi a trecut destul timp se poate face ceva legal impotriva acelor medici,sau pentru primirea de despagubiri?
Practic ce au facut ei este o mutilare pe viata asa cum anumiti medici straini s-au exprimat.
Va multumesc din suflet si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:38, 28 Aprilie 2014
Sesizati in scris Colegiul medicilor din judet. Anexati documente (fise de constatare la clinica din strainatate, dosarul medical) care sa va sustina punctul de vedere.
In functie de raspunsul primit puteti deschide actiune in instanta impotriva spitalului si/ sau a medicilor care au efectuat interventia si cere daune materiale si/ sau daune civile.
In anul 2002 nu era obligatoriu sa incheie medicii asigurare de malpraxis, caz in care putea fi inclus in actiune si asiguratorul, pentru plata daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri banesti pentru malpraxis dumibog dumibog Subiect: Despagubiri pentru malpraxis In cazul nefericit in care ai fost victima unui malpraxis care credeti ca este cea mai buna si mai rapida varianta ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis medical galcsb galcsb Iata cazul: O ruda din familie (30 de ani) naste prin cezariana.Dupa ce iese din spital cu bebe,la o saptamana are dureri in zona abdominala,colici ... (vezi toată discuția)
Expertiza medicala in caz de malpraxis george_adi110 george_adi110 Unde pot afla mai multe informati despre desfasurarea unei expertize medicale in caz de malpraxis? ( cui trebuie adresata cererea, cine decide efectuarea unei ... (vezi toată discuția)