avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Protectia animalelor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Protectia animalelor

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog unde gasesc legislatia completa privind normele construirii unui adapost pentru caini? (conditii, spatiu, materiale, etc)

De asemenea, ma intereseaza si partea de legislatie referitoare la violenta impotriva animalelor.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:42, 28 Aprilie 2014
Pentru legislatia referitoare la protectia animalelor parcurgeti [ link extern ]
Reglementari referitor la conditiile executari de adaposturi pentru caini fara stapan,gasiti in HCM fiecarei autoritati publice locale care detine spatii care pot fi amenajate
Totodata ,puteti contacta si ONG-urile cu respectivul profil de activitate
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adapost improvizat de caini la mine in curte Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua. Sunt o iubitoare de caini ,am strans de pe strazile din sat mai multi caini I, peste 50. In urma unor reclamati\" anonime\" , am primit inspectie ... (vezi toată discuția)
Strangerea din zonele publice si administrarea cainilor fara stapan ContSters312482 ContSters312482 Locuiesc in judetul Ilfov, in una din localitatile din apropierea Bucurestiului. Din pacate, si aici sunt multi cainii fara stapan care misuna pe strazi si ... (vezi toată discuția)
Asociatie protectia animalelor ely_3n ely_3n Buna ziua, Va adresez mai multe intrebari din partea unei asociatii de protectie animalelor. In primul rand, as dori sa stiu ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)