avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani imprumutati

buna ziua.este valabil un act facut de mana pt un imrumut de bani?aste specificata suma si perioada imprumutului.este semnat de mine,pers respectiva si sotia acestuia.ast raspuns.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters88452 , utilizator 23:02, 4 Mai 2009
Da, este valabil ca inscris sub semnatura privata.
va multumesc
Buna ziua.Cele spuse de colegul meu sunt foarte corecte dar am o singura nelamurire puteti preciza cine a scris actul, imprumutatul sau imprumutatortul?
buna ziua.cel caruia i_am dat banii,imprumutatul.de ce?
are vreo importanta cine a scris actul?

Alte discuții în legătură

Bani imrumutati ContSters88452 ContSters88452 buna ziua.va deranjez din nou,de catre cine e indicat sa fie scris un act de mana pt un imrumut banesc.de mine sau de cel caruia ii dau banii?si trebuie ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Valabilitate acte olografe atlantic atlantic Tatal meu, decedat in aprilie, a dat cu imprumut unei persoane din afara familiei, o suma importanta de bani pe termen de 1 an. Au incheiat un act de mana, pe ... (vezi toată discuția)