avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Viza de control financiar preventiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Viza de control financiar preventiv

Buna ziua.

Am rugamintea sa imi spuneti ce se intampla cand o societate comerciala are un singur contabil si trebuie sa semneze "dispozitia de plata catre casierie"?

E in regula sa semneze aceeasi persoana pe dispozitia de plata si la "casier", si "la compartiment financiar-contabil" si la "viza de control financiar-preventiv".

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebari la inceput de drum florinat florinat Buna ziua, Am o firma infiintata recent si am nevoie de ajutor in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care retrag banii din contul societatii si ii aduc ... (vezi toată discuția)
Coordonator versus sef birou corina mot corina mot Buna ziua,sunt functionar public, consilier principal, in cadrul compartimentului contabilitate si aplic viza cffp.Cu ocazia modificarii organigramei ... (vezi toată discuția)
Document justificativ pt. chirie platita la o persoana fizica djina djina Buna! In urma unui act de dare in plata incheiat intre societate si proprietarul spatiului in care se desfasoara activitatea, (proprietarul este si ... (vezi toată discuția)