avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... coordonator versus sef birou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

coordonator versus sef birou

Buna ziua,sunt functionar public, consilier principal, in cadrul compartimentului contabilitate si aplic viza cffp.Cu ocazia modificarii organigramei superiorii mei au hotarat ca voi coordona compartimentul contabilitate 3 persoane;compartimentul achizitii publice 1 persoana si compartimentul administrativ si arhiva 2 persoane.Va rog sa-mi spuneti daca ,,pot'' coordona aceste 3 compartimente si daca acestea nu intra in conflict cu viza cffp.
Buna ziua,revin cu rugamintea sa ma ajute cineva cu un raspuns sau macar cu o parere.Multumesc
incercati sa studiati continutul dispozitiei de control managerial intern ( daca exista ).
Intrebarea mea este daca aceste compartimente sunt compatibile pentru a fi coordonate de o singura persoana care pe deasupra aplica si viza cffp.( adica eu vizez propunerea,eu vizez achizitia,eu semnez ordinul de plata si eu aplic viza cffp).
Puteti aplica si viza CFP si coordona cele 3 compartimente. In fond si la urma urmei, dvs. semnati, dvs. raspundeti!
Aceste compartimente pot fi coordonate de o singura persoana, care pe deasupra aplica si viza de control financiar preventiv, dar dupa intrebarea pe care dvs. o formulati se poate intelege atat ca in institutia unde prestati se ,,intampla'' multe ilegalitati pe care va temeti sa le vizati cat si ca nu sunteti suficient de pregatita pentru postul respectiv. Cu o astfel de intrebare superiorii dvs. se pot intreba si ei unele chestiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate viza cfp vacanta vacanta In prezent acord viza CFP pe contracte si comenzi .Va rog sa precizati daca : 1.-pot viza CFP si ordonantarile de plata in lipsa persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)
Acordare viză cfp Ileana popa Ileana popa Bună ziua ! Vă rog să-mi precizați dacă legal, contabilul care semnează ștatele de plată poate să aibă și viza CFP ? sau această viză trebuie ... (vezi toată discuția)