Buna ziua,sunt functionar public, consilier principal, in cadrul compartimentului contabilitate si aplic viza cffp.Cu ocazia modificarii organigramei superiorii mei au hotarat ca voi coordona compartimentul contabilitate 3 persoane;compartimentul achizitii publice 1 persoana si compartimentul administrativ si arhiva 2 persoane.Va rog sa-mi spuneti daca ,,pot'' coordona aceste 3 compartimente si daca acestea nu intra in conflict cu viza cffp.
Intrebarea mea este daca aceste compartimente sunt compatibile pentru a fi coordonate de o singura persoana care pe deasupra aplica si viza cffp.( adica eu vizez propunerea,eu vizez achizitia,eu semnez ordinul de plata si eu aplic viza cffp).
Aceste compartimente pot fi coordonate de o singura persoana, care pe deasupra aplica si viza de control financiar preventiv, dar dupa intrebarea pe care dvs. o formulati se poate intelege atat ca in institutia unde prestati se ,,intampla'' multe ilegalitati pe care va temeti sa le vizati cat si ca nu sunteti suficient de pregatita pentru postul respectiv. Cu o astfel de intrebare superiorii dvs. se pot intreba si ei unele chestiuni.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Acordare viza cfp
cocutaioly
sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)