avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cesiuni creante
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cesiuni creante

As dori sa stiu daca este necesar ca intre obiectele de activitate ale unei societati , trebuie sa existe si un cod CAEN care sa permita incheierea de cesiuni creante a unor debite sau acesta este un drept universal valabil ca si vanzarea - cumpararea de exemplu ? Este vorba de cedarea drepturilor de despagubire din asigurari ,iar societatea are ca obiect de activitate toata clasa 662 din nomenclatorul CAEN .
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
dauneasist, utilizator
Cel mai recent răspuns: dauneasist , utilizator 21:15, 29 Aprilie 2014
Apreciez ca puteti sa faceti cesiune de creante, fara a avea in obiectul de activitate vreun cod CAEN anume!
As avea nevoie si de un temei legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model notificare cesiune de creanta cerveza123 cerveza123 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de notificare cesiune de creanta? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate firma de 'recuperare' ContSters257414 ContSters257414 se afirma pe forum: [i]Nu intelegeti si nici nu am pretentia sa intelegeti, nu sunteti specialist in drept. O creanta este cesionata impreuna cu toate ... (vezi toată discuția)