avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda Abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda Abonament telefonie mobila

Buna ziua,cer ajutorul dumneavoastra intr-o situatie in care mi se pare frauda mare!
Provestea incepe am abonament la ..... 2 ani n-am avut nici o problema,anul acesta am facut un aboanemnt de 44Euro unde am totul nelimitat,cel putin asa am fost anuntat,problema este,luna aceasta mi-a venit cost suplimentar de 44.57EURO pe motiv ca am facut conferinta,am sunat la relatii cu clientii am fost in magazinul unde am facut abonamentul,mentionez ca toti au folosit la inceput "nu are cum,aveti nelimitat"dar dupa au aflat si ei ca in conferinta sunt taxat,mai mult cu 30CENTI/MIN per. persoana,adica am facut conferinta cu 2 persoane sunt 60CEenti/min...
Partea interesant,in contract nu scrie asa ceva,astazi am fost sunat de cel care sa ocupat de plangerea facuta catre ei pentru amanarea costului suplimentar,si mi sa spus ca nu pot amana costul suplimentar pe motiv ca scrie pe XXX.ro,am intrebat ce legatura au saitul lor cu contractul,mi sa spus ca in contract specifica "pentru detalii consultati saitul or....ro" am incercat sa explic ca nu pot sta in fiecare zi sa iau saitul lor la mana sa vad daca au introdus sau nu costuri noi.
Problema este,eu in prezent refuz sa mai platesc abonamentul,ce pot pati daca nu voi plati? In conditia in care am incercat pe cale amiabila sa-i anunt ca atat relatii clienti cat si magazinul,nu au stiut ca sunt tarifat pentru conferinta,am anuntat costul suplimentar cum l-am observat,si cand am facut abonamentul mi sa oferit NELIMITAT,si nu inteleg partea,in contract nu scrie ca sunt tarifat in conferinta dar in contract scrie sa fericit.... .ROI,pe saitul lor intradevar in conferinta gasesti detalii cum ca esti tarifat,dar nu am semnat contract cu o...ro!!!
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
Ionut0291, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:09, 30 Aprilie 2014
Ionut0291 a scris:

ce pot pati daca nu voi plati?

Daca nu achitati in termenul stabilit suma,riscati ca operatorul de telefonie sa decline competenta recuperarii sumei prin recuperator/executor judecatoresc respectiv daca staruiti sa nu achitati ,puteti fi executat silit

Dar legea nu ajuta in acesta conditi? Sunt obligat sa platesc o suma care nu am fost anuntat,mai grav,o platesc ca scrie doar pe saitul or...ro?
Daca-i dau in judecata care credeti ca sunt sansele de castig?
Pe o scară de 1 la 10 eu vă acord 9, în măsura în care doriți rezilierea contractului cu operatorul de telefonie mobilă.

Aveti dreptul legal a formula plangere in instanta ,dar nimeni nu va poate garanta solutie favorabila

Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - factură mare telefonie mobilă daniel_archip daniel_archip Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit ... (vezi toată discuția)