avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Export produse persoane fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Export produse persoane fizica

Daca ma poate ajuta cineva, as vrea sa stiu daca pot exporta(vinde) fie in spatiul comunitar si extracomunitar produse facute de mine ca persoana fizica (este prevazut in vreo lege?) sau neaparat PFA (daca PFA isi poate exporta produsele)?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza , Traducator autorizat 15:54, 30 Aprilie 2014
La intrebarea dvs, va pot spune ca atat Codul vamal cat si Codul fiscal reglementeaza activitatile de import-export. Persoanele fizice pot importa sau export orice produse care sunt destinate pentru uzul propriu. Numai persoanele juridice au drept de comercializare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)
Achizitii extracomunitare col_tulla col_tulla Buna ziua. Am o firma neplatitoare de TVA pe care as dori sa fac achizitii extracomunitare de masini din Elvetia (tara non-comunitara). Cum ma incadrez la ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)