avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... se poate recalcula consumul de apa rece neconsumat?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

se poate recalcula consumul de apa rece neconsumat?

recunosc ca din neglijenta nu s-a dus indexul cu consumul de apa rece mai bine de un an,am vreo sansa sa mi se recalculeze cei peste 100 mc ca sa nu platesc ce nu am consumat?
administratorul a spus,,'cine sa recalculeze acum?deci nu mi-a dat nici un raspuns. ce trbuie sa fac? in asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nonna , utilizator 22:29, 1 Mai 2014
daca ai apometrele in casa ,vorbesti cu administratorul si nu mai dai citiri pana ajungi la indexul pana la care ai platit.
Depinde!
Daca v-a pus consum estimat, faceti ce spune @mihail1957.
Daca insa v-a considerat ca necontorizat, nu va mai poate recalcula. Asta ar insemna sa-i afecteze pe ceilalti proprietari....si asta din cauza dv. Nu cred ca v-ar recalcula.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie,care detine autoritatea si competenta sa analizeze si sa solutioneze cererile proprietarilor
Va aflati in culpa ca timp de 1 an nu ati inteles sa comunicati indexul de consum individual
Sesizati oficial presedintele de asociatie si stabiliti modalitatea de comunicare lunara a consumului astfel incat intr-un interval sa se ajunga scriptcul cu realul consumat
va multumesc pentru consilii o sa vad ce spune administratorul in aceasta privinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ia in calcul pausalul? moisavali moisavali Buna ziua. Am o intrebare referitoare la cum se ia in calcul pausalul. Am un apartament contorizat la apa rece si calda. De cateva luni, mai precis din ... (vezi toată discuția)
Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Pausal, pausal da' sa stim si noi! Richiu Richiu Buna ziua O sa intru direct in subiect, incercand sa fiu cat mai succint si clar. Mai ales ca subiectul a mai fost dezbatut aici (citesc pe acest forum de ... (vezi toată discuția)