avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D poate prelua o afacere la cheie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D poate prelua o afacere la cheie?

Buna ziua, intentionez sa-mi infiintez un SRL-D cu cod CAEN 5610 - Restaurante si doresc sa inchiriez un spatiu care este dotat, un fel de "afacere la cheie" si intrebarea mea este daca se poate la aceasta forma sau sunt obligat sa infiintez direct SRL?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:11, 5 Mai 2014
SRL-D nu are restrictii de activitate, ci doar criterii de varsta si alte facilitati fiscale, faptul ca preiei o afacere nu are cum sa te afecteze deoarece nu cumperi societatea ci infiintezi o societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere fast food reghina23 reghina23 buna ziua as dori sa ca intreb care sunt pasii pt deschiderea unui fast-food mar interesa sa inchiriez o rulota cu care as vrea sa ma deplasez pe la mare pe ... (vezi toată discuția)
Firma pentru restaurant si panificatie Puspike Puspike Buna ziua, Asi dori sa preiau o afacere de la cineva, este vorba de un restaurant micut, care face si placinte. Am fi 2 in afacere, si intrebarea mea ar ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)