avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda sau nu ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda sau nu ?

Buna seara , acum 2 zile am facut stanga de la o strada sa intru pe un bulevard aveam culoarea verde la stanga , dar era verde si pentru pietoni , era o dubita parcata in curba si nu era f buna vizibilitatea dar am trecut deja cu botu masini si pe la portiera am vzt ca a sarit imediat un tanar pe trecere si o masina de politie era in spate parcata fix in curba , am observat ca nu vin dupa eu eu am incetinit viteza creezand ca or sa ma opreasca pt neacordare de prioritate dar am vazut ca nu se micau doar au aprins farurile dar tot pe loc stateau , in fine mi-am continuat de drum , acum ma gandesc imi poate veni vre-o amenda acasa pentru chestia asta ? Tin sa specific ca sutn si incepator imi pot pierde permisu ? Miltumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 3 Mai 2014
amenda, puncte penalizare dar nu va faceti griji daca nu au venit dupa dvs. poate nici ei nu au observat.
Daca nu ati fost oprit pentru identificare,de data asta ati scapat,dar pe viitor atentie sporita cu vizibilitatea....nu este temei legal sa il invocati ca sa scapati de sanctiuni rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoprire la semnalele agentului rutier dep82 dep82 Salutare. Am si eu o intrebare. In cursul diminetii am traversat o intersectie pe culoarea verde a semaforului, numai ca sa observ ulterior agentul de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie pentru neacordare prioritate pietoni djmaxi2000 djmaxi2000 Am fost oprit de politie pentru neacordare de prioritate pietonilor. Am fost amendat si mi-a fost suspendat permisul de conducere. Intrucat erau masini parcate ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere Ioan Ioan Ioan Ioan Buna! Azi se pare ca am calcat stramb,circuland pe o artera principala din oras,am virat spre stanga,intrand pe un bulevard,in intersectie aveam culoarea ... (vezi toată discuția)