buna ziua,
sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la stat) pentru 3ore/zi de luni-sambata si il voi plati cu 700ron/luna. Intrebari: Ce fel de contract de colaborare trebuie sa fac(poate aveti un model)? Trebuie inregistrat la ITM si ce alte cheltuieli implica? Cheltuielile cu salariul lui sunt deductibile pentru PFA-ul meu? Multumesc anticipat pentru ajutor
Daca se face un contract de colaborare in baza Ordonantei nr 124/1998 intre cabinetul medical individual si un alt medic colaborator din acest contract ce obligatii rezulta pentru cabinet si medic?
Doar virarea banilor de catre cabinet si impozit 16% platit de catre medicul colaborator?
Si unde trebuie inregistrat acest tip de contract?
Se mai plateste si CAS si/sau CASS?
Pfa sau srl?
Euromintl
Buna ziua,
In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume??????
iki
Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)