Buna ziua,
intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional imediat superior celui detinut, un functionar public revenit in aprilie 2013 din concediul pentru cresterea copilului?
Legea nr.188/1999 prevede :
Art.65
(1)Concursul sau examenul de promovare in gradul profesional se organizeaza de autoritatea sau institutia publica, in limita functiilor publice rezervate promovarii, cu incadrarea in fondurile bugetare alocate.
(2)Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut, functionarul public trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) sa aiba cel putin 3 ani vechime in gradul profesional al functiei publice din care promoveaza; c) sa fi obtinut cel putin calificativul «bine» la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici;
d) sa nu aiba in cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata in conditiile prezentei legi.
.....
Asadar, in anul 2015 puteti participa la examenul de promovare.
Functie publica
ludovica
In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public.
Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)