Anul trecut in urma unui accident rutier pe asfalt a ramas o pata mare de ulei.Din cauza acestei pete,cam la 5 minute de la producerea primului accident, eu am derapat (din cauza petei de ulei) si m-am rasturnat cu masina. Inca 2 masini erau sa sa pateasca acelasi lucru dar au evitat la timp, intrand pe un camp.Abia dupa vreo jumatate de ora a venit si politia si s-a semnalizat acea pata de ulei.Initial pe procesul verbal care mi s-a intocmit mi s-a aplicat un avertisment si s-a retinut ca am avut viteza mare si de aceea m-am rasturnat. Am contestat acel proces verbal in instanta si l-am anulat.Apoi m-am adresat firmei de asigurari (unde masina responsabila de producerea accidentului avea polita) pentru a-mi recupera banii.Initial cei de la firma de asigurari au zis ca imi dau banii,apoi ca imi dau o parte, apoi sa ii chem la mediere.Am apelat si la mediator dar cei de la asigurari nu s-au prezentat.
As dori sa ii dau in judecata dar nu stiu exact ce sanse am si cum trebuie procedat.Precizez ca masina este pe numele firmei (sotul meu fiind administrator).Cine trebuie sa introduca actiunea?eu sau sotul meu in calitate de adinistrator al firmei?
Va multumesc anticipat