avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Panouri fotovoltaice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Panouri fotovoltaice

As dori sa stiu daca parcul cu panouri fotovoltaice afecteaza in vreun fel sanatatea locuitorilor din vecinatatea lui.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:10, 6 Mai 2014
Parerile sunt impartite
Studiile de specialitate concluzioneaza ca populatia din vecinatatea parcurilor voltaice denunta sensibilizarea organismului,slabirea factorilor organici de protectie,afectiuni care anterior existentei parcurilor nu existau
Multe informatii interesante gasiti aici: [ link extern ]
La pag.89-90 gasiti referiri la influenta asupra starii de sanatate a locuitorilor.
Date certe nu sunt publicate oficial, neefectuandu-se pana in prezent studii asupra starii de sanatate a locuitorilor dintr-o anumita zona cu amplasamente de panouri fotovoltaice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plãþi compensatorii pentru boli profesionale khrissa khrissa Buna seara! Sunt cadru didactic şi aş dori să ştiu dacă în învăţământ sunt recunoscute bolile profesionale cum ar fi: varice, laringită cronică, ... (vezi toată discuția)
Antena gsm Severinaturcu Severinaturcu Buna seara! De curand a aparut o noua problema in blocul in care locuiesc de aproape 20 de ani. Presedintele blocului a venit cu propunerea punerii unei ... (vezi toată discuția)
Controlul medical pentru angajatii care lucreaza la videoterminale cetatean_european cetatean_european Continuare de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage?topicID=508519 Tot de la [b]Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in ... (vezi toată discuția)