avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scrisoare de recomandare client
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scrisoare de recomandare client

va rog mult daca aveti un model de SCRISOARE DE RECOMANDARE CLIENT ... am nevoie urgent ... multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 13:01, 7 Iulie 2009




SCRISOARE DE RECOMANDARE





S.C. ...........S.A., cu sediul `n [......................... av^nd cod fiscal .............., inregistrata la ORC Iasi sub nr.J ........... reprezentata prin ec.............. in calitate de Director General, `n calitate de client, [i totodat de furnizor, al S.C. ................ S.R.L. Ia[i, reprezentat prin ________________________, `n calitate de administrator, recomandm S.C. .............S.R.L. Ia[i ca fiind un partener serios, prompt, care-[i `ndepline[te obliga]iile contractuale la timp, oferind produse de calitate la pre]uri competitive.
Aceste concluzii au fost trase `n urma derulrii unei serii de contracte `ntre societ]ile noastre, contracte care au fost `ndeplinite la termen, fr neclarit]i sau neconcordan]e, motiv pentru care apari]ia unor litigii nu a fost [i nici nu este posibil.
Buna calitate a produselor , modul operativ [i prompt de onorare a comenzilor ne-a determinat s alegem S.C. .....................S.R.L. Ia[i ca partener `n favoarea altor societ]i mai apropiate ca distan], dar cu servicii mai pu]in profitabile.
De asemenea, modul de colaborare `ntre societ]i `n acest sens este plcut, fiind clar conturate [i `ndeplinite drepturile [i obliga]iile de ambele pr]i.

Cu stim [i considera]ie,




SC ..............SA
Director General,
.......................





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post eujad eujad ma poate ajuta cineva cu fise de post ptr inginer constructor, subinginer si instalator?Multumesc (vezi toată discuția)
Fisa de post nicoletatrenea nicoletatrenea buna ziua ma puteti ajuta cu o fisa de post pentru 122310 Sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice va ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru inginer de sistem in informatica mirela_lmc mirela_lmc Ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pentru inginer de sistem in informatica sau ceva asemanator? (vezi toată discuția)