avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit, contributii sociale, venituri din fotografiere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit, contributii sociale, venituri din fotografiere

Buna ziua,
as dori sa stiu daca sunt fotograf (in timpul liber) si obtin si venituri din activitatea aceasta ce dari trebuie sa platesc (sunt angajat ca si reprezentant de vanzari-in functia de baza) si ce formulare trebuie sa completez.
Mentionez ca firma cu care colaborez imi retine 16% impozit pe venit (avem un contract de mandat fara reprezentare)
Multumesc in avans!

Alte discuții în legătură

Declarare venituri obtinute din strainatate adusca adusca Buna ziua, Sunt programator cu facultatea de automatica si calculatoare terminata si cu licenta luata. Sunt angajat la o firma din romania, de unde primesc ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati RADIOANA RADIOANA MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA ... (vezi toată discuția)