avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informarea gresita a clientului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informarea gresita a clientului

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti urmatorul aspect. Conform legii internationale Magnusson Moss, folosirea unui cartus remanufacturat nu ar trebui sa anuleze garantia imprimantei.Producatorii de imprimante afirma ca daca folosesti un cartus de orice alta provenienta inafara de cel produs de ei, garantia se anuleaza.
Stiti cumva daca este corect si legal acest lucru ?

Cu respect.

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare de catre producatorii imprimantelelor mihaimatei mihaimatei Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti urmatorul aspect. Conform legii internationale Magnusson Moss, folosirea unui cartus remanufacturat nu ar ... (vezi toată discuția)
Problema garantie ("consumabile") lifer lifer Am o problema legata de garantie. Este vorba despre o imprimanta cumparata acum citeva luni la care s-a defectat unul dintre cartusele cu cerneala (imprimanta ... (vezi toată discuția)
Garantie andreeaddeea andreeaddeea Buna ziua, Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o la firma de unde am cumparat care avea service propriu si mi-au zis ... (vezi toată discuția)