avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare

Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional organizat (Art.7 L.39/2007) si organizarea, conducerea si finantarea faptelor (Art. 2-9 L. 143/200)? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: tuticonstanta@yahoo.com.com , utilizator 17:32, 25 Decembrie 2016
nu inteleg de ce nu raspunde ti concret si la obiect eliberare conditionat se da cam greu zic eu care sint trecuta prin asa ceva nepotul meu are o pedeasa de 7,jumate si a facut deja 5ani si o luna in comisie a intrat pe 28 februarie pe vechiul cod si i au dat aminare ca nu se incadreaza are trei rapoarte pentru care a primit pedeasa de interioar si a muncit pentru evidentierii de si lea scos dar nu conteaza ele au ramas in dosar a muncit la groapa de gunoi de s-a imbonlavit si cu ce s-a ales decit cu boala de ce nu se spune drept ca eliberarea conditionata e si nu e poti sta in puscarie pina la terminarea pedepsei si te macina gindul ca poti fi eliberat conditionat si la comisii iti spune ca trebuie sa mai stai inchis ca nu te a reeducat cum trebuie ce reeducare se face cei care sint la prima fapta vin de acolo bonlavii pshic si trebuie sa plateasca pshiolog sa scape de urmarile din penitenciarele romane
Va rog mult sa-mi raspundeti! Este posibil ca cei care au pedeapsa dupa vechiul cod penal pot cere liberare conditionata dupa efectuarea a 1/3 din pedeapsa?
Daca nu i se intocmeste raport negativ, anul de detentie este de 8 luni?
Va multumesc si va rog inca o data sa-mi raspundeti!
deja v-am raspuns la celalalt subiect pe care l-ati deschis.
de principiu , daca nu savarseste abateri disciplinare , din 4 ani trebuie sa execute 2 ani si 8 luni din care se scad si zilele castigate prin munca insa nu poate iesi mai devreme de 2 ani.
asta bineinteles daca nu implineste intre timp varsta de 60 de ani.
asta depinde de comisie si de penitenciarul in care e incarcerat pentru ca unde e nepotul meu la comisie au intrat de ex 10 detinutii si nici unul nu a primit favorabil si cred ca nu toti au rapoarte si sa va mai spun ceva ce zile cistig primesc ca muncesc 8 ore si au cite 4 ore pontate asta e cistig in acesti 5 ani nepotul meu are cistig decit 6 luni si a muncit la groapa de gunoi va imagina ti ce mediu e acaolo poate are noroc la comisie nu stiu ce sa va spun daca e pe regim inchis cam greu ca nu se mai incadreaza in noul cod
Va multumesc pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Hotarare defintiva de condamnare cu executare-arest la domiciliu? Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, Pentru o pedeapsa de 2 ani si jumatate cu executare, se poate cere ca aceasta sa se execute la domiciliu? Ce variante exista pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa? Ana15673 Ana15673 Buna seara vreau sa va întreb soțul meu este arestat si are de executat 3 ani cat din pedeapsa executa . Va multumesc (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Arhidec Arhidec Buna ziua.Intrebare intrebatoare:Un detinut (pedepsa de 8 luni cu executare;initial au fost cu suspendare dar din cauza nerespectarii conditiilor impuse de ... (vezi toată discuția)