vasile2013 a scris:
Eu va sfatuiesc sa faceti o adresa catre Inspectoratul general al politiei romanen- directia rutiera in care sa precizati exact situatia si sa solicitati un raspuns cat mai rapid, urmand ca apoi sa o prezentati organului de cercetare penala, pentru solutionarea dosarului. Se poate circula cu numere valabile 5 zile, eventual solicitati punct de vedere de la un serviciu public de inmatriculare a vehiculelor. Mergeti in audienta si la procurorul care supravegheaza dosarul si prezentati situatia.
Multumesc ptr.sfatul d-stra.Am facut o petitie la IGP-directia rutiera si mi-au comunicat telefonic ca intradevar exista un ordin al ministrului de interne din anul 2013,referitor la acest gen de numere provizorii[,ptr.armonizarea legislatiei cu UE.,dar directiva europeana spune exact contrariul]Toate bune si la locul lor,ok dar de ce cei de la politia de frontiera arad,atunci cind au verificat actele de ce nu mi-au spus ca nu pot circula pe teritoriul Romaniei??? l-am intrebat pe ofiterul de la igp si pe cei care mi-au facut dosarul,raspunsul lor "CIT AI DAT SPAGA" .
Deoarece au trecut aproximativ 4 luni de zile de la producerea acestui eveniment ,am telefonat la politie ptr.a vedea ce se intimpla cu cercetare penala iar cel care se ocupa cu dosarul meu m-a cam certat spunindu-mi ca de ce nu am sunat pina acum,sa ma interesez de dosar ,acesta fiind motivul pentru care dosarul stagneaza,zace in sertarul dumnealui de 4 luni de zile.
In aceste conditi ma intreb si va intreb pe dumneavoastra membri acestui forum ce se poate face???
Multumesc anticipat pentru sfaturile si sugestiile dumneavoastra